perjantai 4. lokakuuta 2013 | 19.13

Mjaa

Tulin nyt kirjoittamaan kuitenkin vaikka ajattelin että en tule vasta kun olen saanut koulukuvat. Ajattelin nimittäin tehdä yhden erikoispostauksen, mutta siitä lisää myöhemmin! 

Teen nyt tämmösen lyhyehkön postauksen,ajattelin esitellä parit 'ostokset' sekä selittää jotain kuulumisia.
Mutta joo: 


Okei, siis minäkin sorruin. Oon tosi monesta blogista lukenu hehkutuksia tuosta Starbucks-juomasta, ja täällähän kyseistä kahvilaa ei ole joten Prismassa näin tuon ja ajattelin sitten maistaa onko se todella kaikkien kehujen arvonen. Ihan hyväähän  tuo oli, maistu ihan normaalille maitokahvi lattelle, ja sitähän se onkin. En sitten tiedä onko ne muut juomat mitä sieltä kahvilasta saa parempia. Itse tykkään eniten tuosta logosta ja himoitsen sitä toppia...:D  Ja anteeksi kuvasta, se ei ole mitenkään edustavassa tilassa kuvattu.



Ja sitten samalla Prismassa ollessani hoksasin kosmetiikkahyllyssä tuon Nivea Cremen, ylistetyn ja HALVAN rasvan. Tuo tosiaan maksaa siis vain 1,95e tai jotain sinne päin. On kuulemma parempi kuin tosi monet kalliit rasvat. Mutta testaukseen siis pääsee! Etin hieman netistä tietoja ja siellä annettiin niin hyvää kun myös huonoa palautetta. Monet otsikot huusivat sen toimivan paremmin kuin 'ökyvoiteet' ja toiset taas että sitä ei kannata missään nimessä käyttää koska se sisältää allergisoivia hajusteita. Jossain myös luki että tämä 'silottaa jopa juonteita' joten ehkä sopii kuitenkin vanhemmille, ei minun ikäsille ihmisille. Mutta jospa tuolla voisin parantaa vähän minun kasvojen kuntoa.


"Muun muassa näyttelijät Kate Winslet ja Joan Collins ovat paljastaneet käyttävänsä kalliiden kasvovoiteiden sijasta muutaman euron maksavaa Nivea Cremeä.
Itsekin halpatuotteita ikänsä käyttänyt Daily Mail -lehden toimittaja Claire Cisotti päätti testata, miten hyvin halpa voide todellisuudessa pärjää vertailussa luksusmerkkiä vastaan.
46-vuotias Cisotti käytti 30 päivän ajan kasvojensa vasemmalla puolella Nivea Cremeä. Oikealle puolelle hän levitti Creme de la Mer -merkkistä kasvovoidetta, joka maksaa 105 puntaa eli noin 124 euroa purkki. Samankokoinen purkki Nivea Cremeä maksaa Britanniassa 1,15 puntaa eli noin 1,35 euroa.
Saksassa vuonna 1911 markkinoille tuotu Nivea Cream sisältää muun muassa glyseriiniä. Voiteen kerrotaan soveltuvan kasvoille, vartalolle ja huulivoiteeksi. Creme de la Merin valmistuksessa on puolestaan käytetty muun muassa merilevää, vitamiineja ja mineraaleja. Creme de la Merin nettisivuilla voiteen kerrotaan kiinteyttävän, silottavan ja tasoittavan ihoa jo lyhyen käytön jälkeen.
Dermatologi testasi Cisottin kasvojen ihon ennen ja jälkeen koetta 3D-tekniikan avulla.
Testitulosten perusteella Nivea Cream voitti kalliin kasvovoiteen selvästi. Kasvojen vasemmalla puolella ihon kosteus oli parempi, punoitus oli vähentynyt ja pienet juonteet silmien ympärillä olivat kadonneet. Dermatologin arvion mukaan Cisottin kasvojen iho vasemmalla puolella näytti viisi vuotta nuoremmalta kuin se todellisuudessa oli.
Cisottin mielestä molemmat voiteet tuntuivat toimivan hyvin, mutta Creme de la Merin levittämiseen ja imeytymiseen kului huomattavasti enemmän aikaa kuin Nivea Cremeä käyttäessä."

Tuon artikkelin löysin siis Iltalehestä. Ottakaa toki kantaa asiaan!


Nyt on parista kokeesta selvitty kunnialla nipin napin, joko välitunneilla lukemalla ja niin ees päin... Oikeasti ollu semmonen olo että nyt ko on aikaa, oikeasti luen ja silti se jää viimiseen iltaan... Meillä on ollu biologian,fysiikan ja yhteiskuntaopin kokeet, sekä parit sanakokeet,aine ja kirjakuulustelu. Biologiasta tulee luultavasti surkein numero minun bg:n koehistoriassa koska en 'ehtinyt' valmistautua siihen kunnolla, fysiikan koe meni siinnä sivussa lukemalla noin puolisen tuntia yhtenä kahtena päivänä ja kuvittelin saavani siitä jonku kutosella alkavan mutta tulikin sitten kasi plus! Oon ylpeä ittestäni :D 

Tänään oli sitten tuo yhteiskuntaopin koe ja eilen illalla siihen ajattelin tosissani lukea, mutta kuinkan ollakkaan : kirjat unohtu koulun kaappiin...luin sitte enemmän tai vähemmän paniikissa välitunneilla ja ONNEKSI me saatiin lukea myös äikäntunnilla siihen. Uskon,että pääsin siitä ihan kunnialla läpi, ainaki toivottavasti.  


Tänään, kuinkas ollakkaan minun lasit hajosi ties kuinka monennen kerran. Koulun jälkeen mentiin äitin kans kattomaan uusia kehyksiä mutta nirsona ihmisenä KOLMEN eri silmälasiliikkeen lasit ei kelvannu mulle. Myyjät näytti hieman tuskastuneilta minuun...:D Anyway, äiti joutu jo harkittemmaan piilolinssejä minun kohalle, vaikka sanoki ettei ikinä niitä mulle hanki.  Tykkään kuitenki näistä minun nykysistä laseista enkä haluais uusia.. tosin nämät käytettiin korjauksessa, mutta eine kuulema kauan kestä. Joten uuet on pakko hankkia..


Mutta hyvää viikonloppua kaikille ,yritän ehkä väsätä teille videota ja erikoispostaus saapunee sillon ku koulukuvat suvaitsee tipahtaa postilaatikkoon! 



:LLÄ SISKO
 
 

4 kommenttia:

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä