torstai 15. elokuuta 2013 | 15.48

another can not be changed

Top | kirpputori/ Stradivarius   Jewel | Kultajousi  Bag | Ite tehty  Belt | Seppälä  Jeans | Cubus
                                    
 

Hei te ihanat lukijani!♥
Koulua on ollu kohta jo viikko,ja nyt jo tuskastuttaa. Eli ei voi vähempää kiinnostaa!
Ja minun ku piti opiskella ahkerasti ja reippaasti tämä lukuvuosi jotta saisin päättötoikkariin edes hieman paremmat numerot.

Eilen kävin kaupungilla koulun jälkeen ja tarkotuksena olikin sitten löytää uudet maastonvihreät farkut. Marssin ekaksi Cubukseen ja siellä sitte tärppäs heti ekalla kerralla:)
Yläpuolella kuvissa näette nämä uudet superihanat housunu joista olinkin jo haaveillu pidemmän aikaa.
Nyt minua vain huolestuttaa että onkohan mulla paitoja jotka on yhteensopivat nuiden housujen kanssa. Jos ei,niin ei auta kun istua ompelukoneen ääreen ja hurauttaa parit sopivanväriset paidat. Oikeastaan etin vaaleampia housuja mutta otin sitten kuitenki nuo kun meillä ei ollu kauheasti aikaa. Täytyy vielä mainita että Cubuksessa oli kyllä yhet toisetkin housut jotka olisin voinu ottaa. Miks mie en ottanu niitä? Ne ois sentään sopinu suurinpaan osaan vaatteista.

Tänään oli tosi ankea ja jotenki niin harmaa päivä,tihkusadetta ja muutenki mieli niin alhaalla. Hartaasti toivon että mulle ei tulis sitä samaa masennusaaltoa mikä oli koko viime talven. Voitte kyllä uskoa,että koenumerot laski ku lehmän häntä!
Olen nyt ajatellu sitä että yritän ajatella mahdollisimman paljon positiivisesti kaikesta,pitää ihmissuhteet kunnossa (siis tästä päivästä lähtien) ja muutenki olla semmonen positiivinen että en masentuis koko talven ajaksi ja sitte ei huvittais opiskella yhtään. Oon huomannu että pystyn ite vaikuttamaan tosi paljon omaan mielialaan,ei muitten tarvi yrittää pitää sitä ylhäällä olemuksellaan tai tekemisillään.Näin ajattelin aikasemmin. 

On tässä syksyssä kuitenkin joitain valopilkkuja! Saan Wellun ja Rumpalin (kanieni) lisäksi yhden pupusen hoitoon,josta jo kerroin eräässä postauksessa. (postaukseen pääset tästä
Lisäksi aloitan marraskuussa valokuvauskurssin,uskon että opin toivottavasti kurssilla paljon,sillä en osaa käyttää järkkäristäni kuin paria perusohjelmaa ja kaikki säädöt jotka pitäis itte tehä on mulle ku hepreaa. Näistä asioista tulee varmasti lisää kun ne ovat ajankohtaisia!:)


Tästä tuli nyt tämmönen vähän pidempi postaus,mitäs pidätte? :)
Minun piti tehä tämä oikeastaan ko eilen mutten ehtiny. Periaatteessa se on hyvä sillä siitä olis tullu sitte semmonen lyhyt sutaisu...

PS. Tänään opin ettei toista ihmistä voi muuttaa,ainakaan kovin paljoa!

:llä Sisko

PPS. Teitä onjo 17! Ootte ihania! ♥       


            
          

4 kommenttia:

  1. kivalta vaikuttaa blogi! jäin lukemaan, ja jos munkin blogi kiinnostaa nii sitten vaan liittymään :)

    http://fromdaytoday-karo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihana asu, tykkään erityisesti tosta paidasta! Jäin seuraamaan sun blogia, vaikuttat kivalta ja mielenkiintoiselta ihmiseltä :)

    http://ajatusleikkini.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kiitos ihanasta kommentista ♥ Käyn katsomassa sinun blogia:)

    VastaaPoista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä