lauantai 31. elokuuta 2013 | 15.55

Elokuun viimeinen viikko♥


Tämä aamupäivä sitten kului kyykistellen pottumaalla serkun,parin tutun ja perheen kans. Onneks saatiin nostettua kaikki niin ei toista kertaa tarvi mennä.

Eilen olin Erikan kanssa kolmesta kahteentoista yöhön asti hoitamassa lapsia. Iltaan kuulu siis mässyttelyä ja jotain juttelua,kun ei saatu nettiä toimimaan koneesta. 
Lopulta nukahettiin sohvalle ihan vahingossa ja heräsin sitte siihen kun perheenäiti tuli siihen naureskelemaan. :D Onneksi se heitti meijät kotia autolla,tuolla ois ollu ihan sikapelottavaa pyöräillä kotia kun jo tähän aikaan on niin pimeää.


Perjantaina hommasin sitten "uuden" puhelimen,okei,se oli ainaki mulle uus. Ostin kaverin vanhan Samsung Galaxy Acen joka onkin minun ensimmäinen Samsungin puhelin. Aikasemmin kaikki puhelimet oli Nokian,mutta ehdin jo kyllästyä niihin ja halusin vähän vaihtelua :) Puhelin on jo aika 'vanha', ainakin jos kysyy puhelinmyyjiltä...Pari vuotta se kaverilla oli. 

  Mukana tuli myös Suomi Leijona-takakuori mutten halunnut sitä joten Linda pyysi että myisin sen sitten eteenpäin.

 jee

Löysin yhestä nettikaupassa tukuittain ihania takakuori puhelimeen,pitäis vielä suostutella äitiä että se antais tilata. Niitä löytyy täältä ( klick! ) 
Mutta nyt täytyy lähteä suihkuun ja valmistautumaan, silllä lähdemme serkkujen luo käymään.

:llä Sisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä