perjantai 29. marraskuuta 2013 | 21.48

OSTOKSIA

Koru 14.95e  ALENNUKSESSA 1,50e

Kävin tänään äitin kanssa ostoksilla ja Cubuksesta tarttui mukaan alusvaatteita -eli ei mitään kuvattavaa- ja ginatricotista löysin alennuksessa olevan rannekorupakkauksen, joka alunperin maksoi siis n.15 e mutta sain tämän vain 1,5e! Lisäksi kaupasta lähti mukaan karkkia, yllätys yllätys.

Sunnuntaina blogissani aloitetaan joulukalenteri,joten muistakaa käydä katsomassa blogia joka päivä ensimmäisestä päivästä jouluaattoon asti! Kalenteriehdotuksia otetaan edelleen vastaan, sillä kaikkia luukkuja ei ole vielä päätetty!

Kiitos teille kaikille jotka ootte liittynyt minun blogiin! Lukijamäärä ponnahti kolmestakymmenestä kuudesta neljäänkymmeneen seitsemään! Teitä on siis kohta viisikymmentä, en olis ikinä uskonut että saisin edes tätä viittäkymmentä lukijaa. Ootte ihania P&K!
Tämän ponnahtavan lukijamäärän vuoksi olen lähettäny yhteistyöpyyntöjä muutamaan paikkaan. 
Ainakin kolmesta paikasta vastattiin myöntävästi joten yhteistyöhön liittyviä postauksia,arvosteluja ja ehkä jopa joskus arvontoja on luvassa!

Ihanaa viikonloppua kaikille! Tänä iltana taivaalla näkyi tosi hyvin revontulet! Ekaa kertaa elämässäni näin ne 'livenä', oli tosi kauniita!

:llä Sisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä