perjantai 1. marraskuuta 2013 | 16.24

MARRASKUUN ENSIMMÄINEN

                                    
Mulla on jotenki niin joulufiilis. Varmaanki siks,koska tänään on marraskuun eka päivä ja mie kuuntelen joululauluja. Lunta ei ole yhtään, mikä on harmi.

Nyt ku kerran on jo marraskuu, voi alkaa miettiä kulunutta syksyä. Ja sitä mie en mielellään muistelis. Nimittäin juuri tämä syksy on ollu minun elämän hirvein. Tokihan niitä hyviäki asioita on tapahtunu, mutta enimmäkseen niitä huonompia...kaikki jankuttaa että "Ajattele positiivisesti!" Se on totta,pitäisi ja pitäisi mutta voitte uskoa että se on hankalaa vaikeina aikoina. Tämän syksyn hyviä asioita voisin listata pari, mutta niitäkin on harvoja: Minun siskolle on syntynyt vauva, meille tuli kissa ja hoitokani...muuta en osaa sanoa.


Mutta viime viikon perjantaina kissa alkoi oirehtia oudosti, ei kävellyt suoraan vaan hoiperrellen kuin humalassa...Ei loppujen lopuksi syönyt, joi ihan vähän, oksenteli ja nukkui vain. Ellilläki käytettiin, mutta apua ei ollut...Kisu pääsi kärsimästä eilen 31.10. Ikävä on kova ja tuntuu etten vielä pysty siitä puhumaan enkä edes kirjoittamaan... Ikuisesti kaivaten Kisu!

Siinnä taas yksi huono asia tälle syksylle. Ja Pellahan kuoli aikaisemmin tänä syksynä..En vaan voi uskoa että ne on nyt poissa. Koko ajan aion tehdä jotain niihin liittyvää, esim. menen etsimään Kisua mutta muistan ettei sitä enää ole... Tai ehdotan äitille että ostetaan tätä ruokaa Kisulle/ Pellalle..

Ja kaikkea muuta samankaltaista. En halua alkaa niitä tässä luettelemaan. En voi kun vain toivoa ettei vastoinkäymisiä enää tule vaikkakin se ei ole ollenkaan estettävissä.

Anteeksi nyt tämmönen valitus/angstipostaus :(

:llä Sisko

5 kommenttia:

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä