sunnuntai 1. joulukuuta 2013 | 19.59

♥ Joulukalenteri luukku 1

Ihanaa, joulukuu! Tämän saman aloituksen voi lukea kymmenistä,jopa sadoista eri blogeista. Ja voi sitä raukkaa, joka vihaa joulua mutta tykkää lukea blogeja.Minä itse ainakin rakastan joulua, en tiiä mitään parempaa kuin joulun odotus, joululoma, kynttilät, kodikkuus, lämpö, jouluateria, joulun sanoma ja niin edelleen.

Mutta eipä höpötetä enempää, sillä tämä on blogini joulukalenterin luukku numero yksi, ja sen aiheena on:
(Kuvat on otettu googlesta)

Mitä antaa joululahjaksi?

Eli joululahjavinkkejä! Katsokaa, nauttikaa!


Hyviä esimerkkilahjoja tytöille/naisille ovat hajuvedet, ihonhoitotuotteet, lämpimät tossut/sukat, lahjakortit lemppariliikkeisiin...suklaa, kynttilät, kalenterit ja saunassa käytettävät tuotteet eivät koskaan ole poissa muodista! Jos joku tykkää somistaa puhelintaan erilaisille koristeilla, osta hänelle ihmeessä söpöt puhelimen kuoret. (Nämä muuten voit tilata mytrendyphonesta!)

Miesten joululahjalistalta häviävät tuskin koskaan suklaat, ellei tiedossa ole jokin erityinen suklaasta tykkäämätön yksilö. Saunahunajaa miehille! Jos tunnet jonkun, joka on kiinnostunut metsästyksestä tai kalastuksesta, niin kirjakaupat suorastaan pullistelevat aiheeseen liittyviä kirjoja. Veljelle voit antaa vaikka kuulokkeet, CD-levyn, tietokonepelin,kivat puhelimen kuoret... Ja Reinot eivät koskaan poistu muodista...


Tässä oli nyt tämä ensimmäinen luukku, hieman myöhään julkaistu. Olkaa valppaina blogissa, sillä seuraava luukku saattaa ilmestyä millon vaan!

:LLÄ Sisko

4 kommenttia:

  1. Ihania joululahjaideoita!:) kuulin nyt viikonloppuna että sulla on tällainen blogi.:) mukavaa joulunodotusta! t. A. Roista :)

    VastaaPoista
  2. Tästä postauksesta oli apua! Nyt tietää mitä ostaa isällekin lahjaksi. Näin viime hetkinä ennen joulua:D

    http://mrsglamorouss.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä