tiistai 3. joulukuuta 2013 | 17.00

YHTEISTYÖ Ihanaiset.fi

Hei! Lähetin yhteistyöpyynnön Ihanaiset.fi-nimiselle sivustolle ja sieltä vastattiin myöntävästi! He pyysivät minua tekemään arvostelun heidän tuotteistaan ja yrityksestään.

Ihanaiset.fi-verkkokauppa myy vähän erilaisempia sisustustuotteita, monikuvakehyksiä,muumi-tuotteita,lompakkoja,meikkilaukkuja,asusteita ja vaikka mitä. Verkkokauppa on suomalainen. Tilaaminen on helppoa ja vaivatonta, ja kauppa on täynnä vaikka joululahjoiksi sopivia tuotteita! Liike on aika uusi, sillä se on perustettu vuonna 2012. Tässä muutamia esimerkkejä heidän tuotteistaan:

Ihanaiset.fi:ssä myydään esimerkiksi tällaisia laukkuja. Minusta nämä on tosi ihania, koska nämä on erilaisia kuin yleensä joissain kaupoissa myydään!Laukkuihin pääset tästä.

  Entäs nämä sisustustuotteet sitten, ah mitä ihanuuksia! Tämä on  'retrotavaroiden' ystävälle unelmapaikka!
On niin korutelinettä,valokuvakehystä, hauskoja ovistoppareita ja vaikka mitä! Sisustustuotteisiin pääset tästä. 

Viimeisinpänä, muttei vähäisinpänä iki-ihanat Muumi-tuotteet! Meillä on myös keräilty kotona näitä mukeja, mutta muumilautaset ja kulhot olis kiva lisä! Muumiaiheisia tuotteita löytyy mm.astioista,laukuista,julisteista ja pussukoista. Selaamalla sivuja muumeja löytyy vaikka mistä. Muumi-tuotteisiin pääset tästä.

:llä Sisko




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä