keskiviikko 18. joulukuuta 2013 | 20.40

Paistaa se aurinko synkinpäänkin koloon

Oli pakko tulla iltamyöhällä kirjoittamaan teille vielä postausta. Mulla on tällä viikolla kiirettä pitäny, ollu paketointihommia ja sen sellasta. Kuviakaan ei oo nyt mitenkään edes kiitettävää määrää, ja tietokone on taas ihan tukossa kaikesta turhasta jotka pitäisi poistaa. Joten uusia kuvia ei nyt ole, joitain vanhoja kansioiden kätköistä. :-) 
Rekisteröidyin muuten Bonari-fi- sivustoon, ei se muuten kiinnostanut, mutta kun sieltä luvattiin suklaalevy rekisteröityneille. Tosin, en tiiä tuleekohan kokoa suklaalevyä ollenkaan, kun ei ole kuulunut. Itte asiassa oon niin täynnä suklaata, että sitä tulee kohta korvista ulos. Ja vieläpä sopivasti ennen joulua. Huh, enää 6 yötä jouluun! Tämä aika menee tooosi nopeaa. Ja huomenna on viiminen koulupäivä, JES! Sitten perjantaina vaan todistusten hakuun ja enemmän tai vähemmän ansaitulle joululomalle. Meille on tulossa pikkusia ja muuta porukkaa, ja minua on jännittäny joulu jo joulukuun alusta asti! Ehottomasti vuoden lempijuhla! Aaaaaaaa, en malta oottaa! :-D

Kavereilta oon saanut jo parit joululahjat, niistä kuvaa myöhemmin. Suklaat on jo syöty parempiin suihin. 
Mulla on muuten tuo joulukalenterin teko jääny, ja kyllä, myönnän, etten kauheasti valmistellut sitä. Ehkä ens vuonna uus yritys! 
  Itekki oon ostellu joululahjoja ja joulukorttejakin on kirjoteltu jo ihan kiitettävä määrä. Minusta joululahjojen antaminen on mukavaa, mutta ruuhkassa kun yrität keksiä mitä ihmettä ostat mummonkaimansekunenonsisarenpojantyttärelle, niin se ei olekkaan enään NIIN kivaa. Onneksi tänä vuonna tuli hankittua lahjat vain parille ihmisille, ettei ihan järjettömiä kasoja kuitenkaan. Noh, sainpahan lahjat ajoissa hankittua ja tili näyttää nollaa.


                                                                                                      Kuvat: Weheartit

Hyvää joulunodotusta kaikille! Teitä on jo 49, kuka on se viideskymmenes? ;-) 

:llä Sisko

1 kommentti:

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä