torstai 12. joulukuuta 2013 | 18.43

Rannekelloja.fi- JetSet Addiktion (yhteistyö)

Lähetin yhteistyöpyynnön muutama viikko sitten myös Rannekelloja.fi- nimiselle sivustolle ja sieltä sitten vastattiin myöntävästi. Tällä viikolla sitten hain postista minun JetSet Addiktion- kellon. Se on ihana! Tosin kuvassa se näytti ruskealta ja siksi valitsin sen, mutta kun se saapui mullle se olikin harmaa ja siksi vähän pettymys. Ja vasta myöhemmin hoksasin, ettei kellossa ole koristekiviä, vaikka olisin toivonut niitä. No, pidän kellosta silti :)

Vasemmalla oleva kello on se, minkä mie sain ja oikealla oleva se mikä oli nettisivulla. Laitoin kuvan harmaaksi mutta myöhemmin tajusin vasta että eihän ne värit nyt näy! Kuvista huomaatte kuitenkin, että oikianpuolimmainen on tummempi, eli se näytti siis ruskealta.



Kello tuli tämmösessä tosi söpössä paketissa, ja olipa pahvilaatikon sisällä myös yksi geisha ja yksi Fazerin sininen! Kelloilla on muuten 60 päivää palautusaikaa, jos ei olekkaan tyytyväinen. Postikulutkaan ei päätä huimaa, tosin niitä minun ei näköjään tarvinnut maksaa :)

Toivottavasti ette oo ihan kyllästyneitä näihin yhteistyöjuttuihin :) Näitä ei välttämättä tule enää, mutta aikapa näyttää!


2 kommenttia:

  1. Ihana toi banneri! Ja tosi kivoja kuvia täällä + hieno kello :3

    http://cowswings.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. tosi kiva kello! :) jään lueskelee!

    http://washed-out-dream.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä