torstai 5. joulukuuta 2013 | 19.09

♥ Joulukalenteri- luukku 3

 Ajattelin yhdistää kaksi asiaa,eli tässä tulee nyt samalla joulukalenteri ja yhteistyöjuttuja!
Mulle saapui nyt ensimmäiset puhelimenkuoret samsungin puhelimeeni yhteistyön kautta mytrendyphonen (klick!) kanssa. Nämä oli ainot mitkä heillä oli varastossaan, joten sain aluksi siis nämät.

Pahoittelen kuvan laatua! Toimitusaika oli tosi nopeaa, sovittiin viikonloppuna että lähettävät ja nämä olivat jo keskiviikkona. 

 Tykkään näistä tosi paljon, kivan yksinkertaset ja aika näppärätki. Pari huonoa puolta näissä kuitenki oli, niinku esimerkiks kun taittaa tuon kannen tuonne puhelimen taakse niin sehän peittää kameran niin ettei voi ottaa kuvaa. Toisena huonona puolena läpässä oli se, että se on vähän löysä eikä pysy kiinni tiukasti. Eihän se sinällään haittaa, mutta ei se kyllä mikään hyväkään ominaisuus oo.




Kokonaisuudessaan antaisin tälle paketille neljä tähteä viidestä, koska toimitus oli pikainen mutta parit huonot puolet hieman haittasivat.

Kuoret (klick!) voit tilata itsellesi vaikka heti! 

:LLÄ Sisko

ps. huomasitteko uuden bannerin? ajattelin tehdä jotain jouluista,mutta tuosta taitaa olla jouluisuus kaukana...enköhän mie jonku paremman värkkää kuhan kerkeän :)

Postaus on toteutettu yhteistyössä mytrendyphonen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä