perjantai 6. joulukuuta 2013 | 18.02

♥ Joulukalenteri- luukku 4

Enää 18 päivää jouluaattoon! Ja ainakin mulla on enää vain 10 päivää koulua jäljellä...vitsit ku aika menee nopeasti. Tämä joulukalenterin luukku on tällä kertaa vähän yksinkertaisempi, mutta toivottavasti tästä on iloa teille! :-)  

Eli verkkokauppa Ihanaiset.fi tarjoaa teille nyt alennuskoodin, koodilla IHANAINEN1 saa yli 30 euron ostoksista 10% alennusta, JA lisäksi mukana tulee muumi-yllärituote, jonka arvo on 9 euroa!

Koodi on voimassa 31.12 asti, joten suunnatkaahan shoppailemaan tuonne ihanaiseen verkkokauppaan! Tällä hetkellä sieltä löytyy mm. hyviä joululahjoja!


Sitten vähän kuulumisia, kävin tänään Kirjakaupassa paketointivuorossa, 4H:n kautta siis voi käydä varailemassa itselle vuoroja ja siitä saa sitten vähän vaivanpalkkaakin. Ennen paketointivuoroa mulla oli tunti aikaa käydä vielä jouluostoksilla, ja nyt lähti mukaan osa lahjoista ja varmaankin ens viikolla uudestaan hankkimaan loput. Ajattelin tänä jouluna ehkä enemmän ajatella sitä, mitä ihmiset oikeasti tarvitsee, eikä osta mitään krääsää joka jää sitten nurkkiin lojumaan. 

Hyvää itsepäisyyspäivää kaikille! ;-) 

:LLÄ Sisko



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä